aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτάλθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια των ποδοσφαιριστών στους Ουκρανούς πρόσφυγες

Στάλθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια των ποδοσφαιριστών στους Ουκρανούς πρόσφυγες

Επτά παλέτα με τρόφιμα συνέλεξαν οι ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και οι ποδοσφαιρικές ομάδες, προκειμένου να αποσταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς πρόσφυγες. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» υπήρξε άμεση και συγκινητική και σε αυτή συμμετείχαν οι πλείστες ομάδες της Α’ Κατηγορίας αλλά και ομάδες Β’ Κατηγορίας, ακαδημίες και φίλοι του Οργανισμού. Με τον τρόπο αυτό ανέδειξαν για ακόμα μια φορά την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Καταλυτικής σημασίας ήταν η συμβολή της ACS Courier η οποία με θέρμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «Γκολ στη Ζωή» και συνέλεξε την βοήθεια από τα προπονητικά κέντρα των ομάδα και τη μετέφερα στο κέντρο συλλογής στο λιμάνι Λεμεσού.

Τα τρόφιμα στάθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ανθρωπιστική βοήθεια της Κύπρου που αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για την Ελλάδα την περασμένη Τρίτη, 5 Απριλίου, απ’ όπου θα καταλήξει οδικώς σε ένα από τα κέντρα υποδοχής ανθρωπιστικής βοήθειας, στην ανατολική Ευρώπη.

Την όλη προσπάθεια συντονίζει ο Επίτροπος του Πολίτη κ. Παναγιώτης Σεντώνας, τον οποίο το «Γκολ στη Ζωή» επιθυμεί να ευχαριστήσει για τη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ