aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτα χέρια ξένων παρατηρητών η αξιολόγηση Δημητρίου, Νικολάου, Θεουλή

Στα χέρια ξένων παρατηρητών η αξιολόγηση Δημητρίου, Νικολάου, Θεουλή

Όπως ενημέρωσε, μέσω ανακοίνωσής της, η ΚΟΠ σε συνεννόηση με τον πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, Μπερντράντ Λαγιέκ, απέστειλε στο εξωτερικό για αξιολόγηση αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος από ξένους παρατηρητές.

Μεταξύ των αγώνων που οι διαιτητές θα τύχουν διπλής αξιολόγησης είναι και το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy από διπλή αξιολόγηση θα περάσουν οι διαιτησίες των Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλωνα και Χρυσοβαλάντη Θεουλή στην αναμέτρηση του Εθνικού Άχνας με την Πάφος FC.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Μπερντράντ Λαγιέκ, απέστειλε σήμερα στο εξωτερικό για αξιολόγηση αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Πρόκειται για υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για διπλή αξιολόγηση της απόδοσης των διαιτητών από ξένους διεθνείς Παρατηρητές, επιπλέον της αξιολόγησης των Κύπριων Παρατηρητών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ