aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«SPORT DEBATE»: Ο ΠΑΣΠ και το κυπριακό ποδόσφαιρο

«SPORT DEBATE»: Ο ΠΑΣΠ και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Αυτή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, η εκπομπή «SPORT DEBATE» ασχολείται με το κυπριακό ποδόσφαιρο, από άλλη οπτική γωνία, παρουσιάζοντας τις δράσεις και επιδιώξεις του ΠΑΣΠ. Καλεσμένος στην εκπομπή μας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.

Συζητούμε και παρουσιάζουμε τον ΠΑΣΠ και τις σημαντικές όντως δράσεις και πεπραγμένα του, καθώς και τις μελλοντικές του επιδιώξεις. Συζητούμε τα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην Κύπρο, αλλά και πιθανές λύσεις.

Αναδεικνύουμε την έντονη δράση του ΠΑΣΠ σε σχέση με νομικά θέματα, επαγγελματική αποκατάσταση, το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τα δικαιώματα των μικρών ποδοσφαιριστών, καθώς και τη δραστηριοποίηση του ΠΑΣΠ σε σχέση με το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Φυσικά, θα αναφερθούμε και στην επικαιρότητα και τη νέα τάξη πραγμάτων όσο αφορά «φακέλους», νέους κανονισμούς κατά της χειραγώγησης αγώνων και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Μέσω της σελίδας μας στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/cyprussportdebate/ μπορείτε να δείτε την εκπομπή την Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 7μμ. Η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και μέσω της σελίδας www.alfasports.tv και στο YouTube.

Εισηγήσεις, ερωτήσεις, τοποθετήσεις, όπως πάντα ευπρόσδεκτες τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής στη σελίδα μας στο Facebook και στο email [email protected]. Αναμένεται να γίνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση και τόσο ο Σπύρος Νεοφυτίδης όσο και εγώ σας προσκαλούμε όλους να κάνουμε μαζί «SPORT DEBATE».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ