aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣSport Debate: «Φίλαθλη κουλτούρα και νοοτροπία»

Sport Debate: «Φίλαθλη κουλτούρα και νοοτροπία»

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους ενημερώνει για την διαδικτυακή εκπομπή του, 3η κατά σειρά, Sport Debate. Αύριο στις 19:00 με τίτλο «Φίλαθλη κουλτούρα και νοοτροπία» και καλεσμένο τον αθλητικογράφο του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», Στέλιο Παπαμωυσέως.

Αναλυτικά: «Αύριο στις 19:00, ρίχνουμε μια διαφορετική ματιά στον αθλητισμό μας. Βλέπουμε τον αθλητισμό από διαφορετική οπτική γωνία. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε λίγο τον αθλητισμό μας, ως καθρέφτη της δικής μας νοοτροπίας και κουλτούρας.

Ο έγκριτος αθλητικογράφος του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», Στέλιος Παπαμωυσέως, με πολυετή τριβή σε εκπομπές με τη συμμετοχή φιλάθλων, αλλά και συγγραφή βιβλίων αναφορικά με την ιστορία του κυπριακού αθλητισμού, θα μας βοηθήσει να συζητήσουμε θέματα φίλαθλης κουλτούρας και νοοτροπίας στον κυπριακό αθλητισμό.

Θα μας αναλύσει εις βάθος τις εμπειρίες του μέσα από την τριβή του με το φίλαθλο κοινό, καθώς και κάποια ευρήματα των μελετών του, που κατέληξαν ως συγγράμματα. Μαζί θα ψάξουμε να βρούμε εποικοδομητικές εισηγήσεις, που ελπίζουμε να αξιοποιηθούν για να τροχιοδρομηθεί στρατηγικός σχεδιασμός εκ μέρους των αθλητικών και πολιτειακών αρχών.

Η βελτίωση και ανάπτυξη αθλητικής κουλτούρας και νοοτροπίας στη χώρα μας, είναι κατά την άποψη μας όχι μόνο επιβεβλημένη, αλλά και «κλειδί» για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού.

Με τις δικές σας παρεμβάσεις, ερωτήσεις και σχόλια, η εκπομπή θα είναι πολύ ενισχυμένη και πιο εποικοδομητική, αφού ο κοινωνικός και δημόσιος διάλογος είναι κατά την άποψη μας “‘όχημα” βελτίωσης. Την Τετάρτη στις 19:00, εγώ και ο Στέλιος Παπαμωυσέως σας προσκαλούμε να κάνουμε Sport Debate».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ