aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Σπίθα» διαμάχης το ερωτηματολόγιο

«Σπίθα» διαμάχης το ερωτηματολόγιο

Διαφωνία φαίνεται να προκύπτει ανάμεσα στον σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού, Φοίβο Ζαχαριάδη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Με κοινοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, τον διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον ΚΟΑ, ο Φοίβος Ζαχαριάδης απέστειλε επιστολή στον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: «Αναφέρομαι σε επιστολή σας με ημερομηνία 13 Απριλίου 2020, με την οποία με καλείτε να αποσύρω, στο παρόν στάδιο, το ερωτηματολόγιο που έστειλα σε όλες τις Ομοσπονδίες με στόχο να υποβάλω εισήγηση σχετικά με τη στρατηγική για αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουν τώρα με την Πανδημία οι αθλητές μας. Αδυνατώ να αντιληφθώ πως αυτή η μελέτη που διεξάγω, με την ιδιότητα του συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας επί αθλητικών θεμάτων, συσχετίζεται με τους στόχους της δικής σας επιτροπής. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συσχέτιση.

Σημειώνω ξανά ότι ο στόχος του ερωτηματολογίου που έχω αποστείλει είναι η συλλογή σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι ομοσπονδίες τους. Αφού τύχουν επεξεργασίας όλες οι πληροφορίες θα καταλήξουμε σε προτεινόμενες στρατηγικές που θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κρίση αυτή και να γυρίσουν οι αθλητές, το συντομότερο δυνατόν, στις προπονήσεις τους. Η αγωνία η δική μου είναι τι «μέλλει γενέσθαι» για τον αθλητή, τον προπονητή, τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας, τα κίνητρα των αθλητών, η λειτουργία του προπονητικού συστήματος της ομοσπονδίας μέσα από τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ο αθλητισμός μας. Νιώθω όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι υπηρετούν τον αθλητισμό θα έπρεπε με οποιοδήποτε τρόπο να σταθούμε δίπλα από τις Ομοσπονδίες και τους αθλητές μας ώστε το οικοδόμημα που έχουμε κτίσει με τόσο κόπο, αγωνίες και θυσίες να μην καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Αναμένω τις απαντήσεις των ομοσπονδιών έτσι ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η σχετική μελέτη που διεξάγω, για το καλό του αθλητισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ