aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣούπερ ντέρμπι... για το Σούπερ Καπ

Σούπερ ντέρμπι… για το Σούπερ Καπ

Διεξάγεται την Κυριακή 8/10/2017 και ώρα 3.00 μ.μ., στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού, ο αγώνας για την Ασπίδα της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας (SUPER CUP), ανάμεσα στην περσινή Πρωταθλήτρια Ε.Σ. Αγ. Θεοδώρου και την περσινή Κυπελλούχο ομάδα μας Τρούλλοι F.C. 2015.

«Ξεκινούμε την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο με ένα σούπερ ντέρπυ ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες της Ομοσπονδίας οι οποίες αναμένεται ότι θα προσφέρουν θέαμα στους φίλους του Αγροτικού ποδοσφαίρου. Αυτό που απαιτούμε είναι ο σεβασμός πρός την αντίπαλη ομάδα, η σοβαρότητα και η πειθαρχία όλων των ποδοσφαιριστών μας, το πάθος μέσα στο γήπεδο, γιατί τότε μόνο έτσι θα έλθει η νίκη και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της Ομοσπονδίας» ήταν χαρακτηριστικές οι προτροπές τόσο του Προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Προκοπίου, όσο και του Αντιπροέδρου Πάμπου Νεοφύτου.

Αξίζει να αναφερθεί πως στα πλαίσια του ίδιου θεσμού, δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων! Σημειώνεται όμως ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες 5 φορές και η ομάδα μας Τρούλλοι F.C. 2015 πέτυχε 4 νίκες ενώ 1 αγώνας έληξε ισόπαλος. Τέλος, σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Ανδρέας Ιακώβου, ευχήθηκε όπως διεξαχθεί ένας πολύ καλός αγώνας μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ