aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣουηδία: Το 4χρονο παιδί θαύμα που σκοράρει με κάθε τρόπο - Δείτε βίντεο

Σουηδία: Το 4χρονο παιδί θαύμα που σκοράρει με κάθε τρόπο – Δείτε βίντεο

Γνωρίστε το τετράχρονο παιδί-θαύμα του ποδοσφαίρου που σκοράρει γκολ από τότε που ήταν σε πάνες και τώρα είναι σούπερ σταρ του TikTok.

Ο περήφανος μπαμπάς Rickard Berg, 38 ετών, άρχισε να καταγράφει τον γιο του Noah να παίζει ποδόσφαιρο όταν ήταν ενός έτους. Ο Noah λάτρευε να κλωτσάει κάθε είδους μπάλες όταν ήταν μικρό παιδί, οπότε ο μπαμπάς Berg αποφάσισε να του δώσει μερικές μπάλες ποδοσφαίρου για να παίξει.

Ο Berg ήλπιζε ότι ο γιος του θα ερωτευόταν το τένις και είχε φτιάξει ένα μικρό γήπεδο στο υπόγειο του σπιτιού τους. Αλλά αφού είδε πόσο πολύ αγαπούσε ο γιος του το ποδόσφαιρο, επαναχρησιμοποίησε το γήπεδο και πρόσθεσε ένα τέρμα για να ενθαρρύνει τον γιο του να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Ο Berg, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία κατασκευής ιατρικών μηχανημάτων στην Umeå της Σουηδίας, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ποδόσφαιρο και οι δεξιότητες του Noah είναι όλες αυτοδίδακτες.

Ο ίδιος δήλωσε: «Παρακολουθώ μεγάλους αγώνες ποδοσφαίρου αλλά δεν παίζω ο ίδιος. Ήθελα αν μη τι άλλο να παίζει τένις – γι’ αυτό έφτιαξα ένα γήπεδο τένις στο υπόγειο! Ο Noah απέκτησε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο μόνος του και οι ικανότητές του είναι όλες δικές του».

Ο Berg άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στο TikTok τον Μάρτιο του 2020, αφού είδε ένα viral βίντεο ενός άλλου παιδιού να παίζει ποδόσφαιρο. Αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμά του και άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με τις δεξιότητες του γιου του και γρήγορα απέκτησαν δημοτικότητα – μέχρι το τέλος Μαρτίου, είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές συνολικά.

Ο Νόα, ο οποίος προπονείται καθημερινά, έχει κατακτήσει το σουτ βολέ και σχεδόν πάντα η μπάλα καταλήγει στην πάνω γωνία. Ο Μπεργκ πρόσθεσε: «Δεν έχει ακόμα κάποιο αγαπημένο κόλπο, απλά του αρέσει να βάζει γκολ! Αυτό που κάνει καλύτερα για την ηλικία του είναι τα βολέ – είναι πολύ, πολύ καλός σε αυτά».

Το αγόρι δεν έχει ακόμη ανιχνευθεί από καμία ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο, ο Berg σημείωσε ότι δεν υπάρχουν ακαδημίες στην πόλη του που να έχουν ομάδες για παίκτες τόσο μικρούς όσο αυτός. Τόνισε ότι δεν έχει ιδιαίτερα σχέδια για το μέλλον του Noah και θέλει ο γιος του να συνεχίσει να κάνει ό,τι αγαπάει.

Ο Μπεργκ δήλωσε: «Θα τον υποστηρίζω πάντα όσο μπορώ. Αν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο θα προπονούμαι μαζί του όσο θέλει. Με τον ίδιο τρόπο που αν θέλει να παίξει πιάνο, μπορώ να αρχίσω να κάνω μερικά μαθήματα πιάνου για να τον βοηθήσω και να συμμετέχω σε αυτό που θέλει».

Περιέγραψε τέλος, την ανταπόκριση στο διαδίκτυο ως «καταπληκτική», λέγοντας ότι χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έδειξαν αγάπη για τον Noah και τα ταλέντα του. Ο Berg δημοσιεύει τακτικά αποσπάσματα του Noah στο Instagram και το TikTok, ενημερώνοντας τους 2,4 εκατομμύρια followers του για τα τελευταία κόλπα του γιου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ