aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣοκ στην πυγμαχία: Πέθανε η 18χρονη Ζαπάτα μετά από νοκ άουτ!

Σοκ στην πυγμαχία: Πέθανε η 18χρονη Ζαπάτα μετά από νοκ άουτ!

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια η Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα στην μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Μάχη που έδινε μέχρι σήμερα (03/09) εδώ και πέντε ημέρες η 18χρονη θανούσα πυγμάχος, μετά τον αγώνα με την Καναδή Μέρι Πιέρ Χουλ, και τα δύο πολύ ισχυρά χτυπήματα της δεύτερης.

Η Χουλ έβγαλε νοκ άουτ την Ζαπάτα, που έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε άμεσα σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο του Μόντρεαλ, για να πεθάνει τελικά.

«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη, μάθαμε, από έναν εκπρόσωπο της οικογένειάς της, ότι η Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, πέθανε σήμερα το απόγευμα στις 3:45 μ.μ.», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου «Yvon Michel», που είχε αναλάβει την αδικοχαμένη αθλήτρια.

Παράλληλα, η Χουλ, που αντί να πάει δίπλα της να δει τι συμβαίνει προτίμησε να πανηγυρίσει, «απολογήθηκε» επ‘ αυτού, σημειώνοντας: «Η πυγμαχία εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Είναι η δουλειά μας, το πάθος μας. Ποτέ, όμως, δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω σοβαρά κάποια αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ