aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣκότωσε ένα χάσκι γιατί νόμιζε ότι ήταν λύκος και φωτογραφήθηκε μαζί του ως «λάφυρο»

Σκότωσε ένα χάσκι γιατί νόμιζε ότι ήταν λύκος και φωτογραφήθηκε μαζί του ως «λάφυρο»

Η Αμπερ Ρόουζ έχει προκαλέσει το μένος πολλών χρηστών των social media. Η αμερικανίδα βγήκε για κυνήγι στην ύπαιθρο στις ΗΠΑ με στόχο μια αρκούδα, αλλά όπως αναφέρει κατάφερε να σκοτώσει έναν μικρό λύκο. Ωστόσο, το ζώο δεν ήταν λύκος αλλά ένα μικρό χάσκι, με την Ρόουζ να μην το γνωρίζει και να ανεβάζει φωτογραφία με το σκοτωμένο ζώο ως λάφυρο.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησα για ένα σόλο κυνήγι αρπακτικών, ψάχνοντας για μια φθινοπωρινή μαύρη αρκούδα, ωστόσο είχα την ευκαιρία να πάρω ένα άλλο αρπακτικό, ένα κουτάβι λύκου», έγραψε και συνέχισε: «Ήταν υπέροχο να στείλω ένα μήνυμα στον άντρα μου και να πω ότι μόλις έπιασα ένα λύκάκι».

Όπως ήταν λογικό, οι αντιδράσεις στην ανάρτηση με το νεκρό ζώο ήταν αμέτρητες για τους πολλούς λόγους που έδωσε, με την Αμπερ Ρόουζ να αντιλαμβάνεται αργότερα τι έχει κάνει να κατεβάζει την ανάρτησή της και να προσπαθεί να πείσει ότι της επιτέθηκε το ζώο.
Φυσικά και δεν κατάφερε να πείσει, με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αλλά και των αρμόδιων επιτροπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ