aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκόρερ Πρωταθλημάτων Παίδων

Στην τελική ευθεία  βρίσκονται τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων που διοργανώνει η ΚΟΠ στις Κατηγορίες U-13, U-14, U-15 και U-16. Η δράση των Πρωταθλημάτων βρίσκεται στην 36η  αγωνιστική, δηλαδή δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και μέσα από το σημερινό ρεπορτάζ θα δούμε τους πρώτους σκόρερ. Σημειώνεται ότι αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ δημοσιεύεται ξεχωριστά σε κάθε Κατηγορία Πρωταθλήματος.

*Με 88 τέρματα ο ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Άδωνης Νικολεττίδης οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο Πρωτάθλημα Παίδων U-13 και ακολουθεί ο συμπαίκτης του Ανδρέας Γεωργίου με 57 τέρματα. Στην τρίτη θέση της κατάταξης συναντούμε τον Ευθύμιο Αναστασιάδη που αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και πέτυχε μέχρι τώρα 49 τέρματα.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-14 η πρωτιά βρίσκεται εδώ και αρκετές αγωνιστικές στα 50 τέρματα. Προηγείται ο Νικόλας Νεοκλέους (Εθνικός Άχνας) και ακολουθεί με 48 τέρματα ο Άγγελος Ζευκή (Ομόνοια). Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Νικόλας Κωνσταντίνου (Καρμιώτισσα Πολεμιδιών) με 35 τέρματα.

*Ο Πάπλο Αλεξαντράκης Αζάκρα που αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με απολογισμό 44 τέρματα είναι επικεφαλής στην κούρσα του Πρωταθλήματος Παίδων U-15. Ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (Ανόρθωση) με 39 τέρματα και αμέσως πιο πίσω ο Ιωάννης Χατζηγιάννης (ΑΠΟΕΛ) με 34 τέρματα.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-16 στην κορυφή των σκόρερ βρίσκεται ο Ανδρέας Νεοφύτου. Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου πέτυχε 71 τέρματα. Ακολουθεί με 38 τέρματα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ανδρόνικος Κακουλλής και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Θεράποντος Ηλία (ΑΠΟΕΛ) με 34 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ