aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣΚΟΚ: Δείπνο προς το Δ.Σ. και τα μέλη της ΕΑΚ

ΣΚΟΚ: Δείπνο προς το Δ.Σ. και τα μέλη της ΕΑΚ

Για γνωριμία με τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου και σύσφιγξη των σχέσεών τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΕΑΚ καλωσόρισαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ, Δημήτρης Λόρδος, και ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, Λουκάς Ψημολοφίτης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους φιλοξενούμενούς τους για τη συνεργασία και την προβολή που δίνεται στο άθλημα της σκοποβολής και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι αυτή θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

Ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ευχαρίστησε τη ΣΚΟΚ για την πρόσκληση και συνεχάρη την Ομοσπονδία για τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας στην Κύπρο, καθώς και για τις διεθνείς διακρίσεις των αθλητών της, που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.

Σε ανάμνηση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν στον πρόεδρο της ΕΑΚ τιμητική πλακέτα και το λάβαρο της ΣΚΟΚ από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και από τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ συλλεκτική κασετίνα με τα τρία μετάλλια (χρυσό, αργυρό, χάλκινο), που απονεμήθηκαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του 2008, οι οποίοι έγιναν στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης». Το αναμνηστικό μετάλλιο των αγώνων προσφέρθηκε σε όλα τα παρόντα μέλη της ΕΑΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ