aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣήμερα η πρεμιέρα για τις Ladies (16:45, Παφιακό)

Σήμερα η πρεμιέρα για τις Ladies (16:45, Παφιακό)

Σήμερα το απόγευμα αρχίζουν οι υποχρεώσεις του Απόλλωνα στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Ο Απόλλωνας συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης και όπως ήδη ανακοινώθηκε όλοι οι αγώνες του θα διεξαχθούν στην Κύπρο.

Στόχος για την πρωταθλήτρια μας ομάδα η κατάκτηση της πρώτης θέσης που εξασφαλίζει εισιτήριο συμμετοχής για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από την αποστολή της πρόκρισης θα απουσιάζει η άτυχη Χριστιάνα Σολωμού.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα σήμερα θα αντιμετωπίσουν στις 16:45 στο Παφιακό Στάδιο την Klaksvíkar ĺtrottarfelag (Νησιά Φαρόε) και αργότερα στο ίδιο Στάδιο και ώρα 21:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την WFC Hajvalia (Κόσσοβο). Σημειώνεται ότι και στην περσινή διοργάνωση ο Απόλλωνας άρχισε τις υποχρεώσεις του με αντίπαλο την Klaksvíkar και τότε επικράτησε με 2-0.

Η φετινή θα είναι η όγδοη συνεχόμενη συμμετοχή του Απόλλωνα στη διοργάνωση και από τότε που συμμετέχει έδωσε συνολικά 31 αγώνες με απολογισμό 19 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες. Πέτυχε 108 τέρματα και δέχτηκε 28.

Το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου μέχρι το φινάλε:

2η αγωνιστική (25 Αυγούστου – Παφιακό)

21:00 Απόλλωνας – WFC Hajvalia

16:45 Klaksvíkar – ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική (28 Αυγούστου)

17:15 ΠΑΟΚ – Απόλλωνας (Τσίρειο Στάδιο)

17:15 WFC Hajvalia – Klaksvíkar (Παφιακό Στάδιο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ