aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣεργίου: «Πολλοί με κατάκριναν. Μίλησα με Καϊάφα, είναι δίπλα μου...»

Σεργίου: «Πολλοί με κατάκριναν. Μίλησα με Καϊάφα, είναι δίπλα μου…»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας 1948, Μιχάλης Σεργίου, στο πλαίσιο της πρώτης «ανοικτής» προπόνησης της νεοσύστατης ομάδας η οποία δημιουργήθηκε από την Θύρα 9.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σεργίου τόνισε πως όταν πήρε την απόφασή του να αναλάβει την Ομόνοια 1948, μίλησε με τον Κώστα Καϊάφα με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Ομόνοια πριν από λίγα χρόνια (συνυπήρξαν στο τεχνικό τιμ, ο ένας προπονητής κι άλλος βοηθός).

«Την απόφαση την πήρα από την πρώτη ώρα που μου τηλεφώνησαν τα παιδιά του Συμβουλίου, και τους είπα πως είμαι μαζί τους. Πολλοί με κατάκριναν για το σκεπτικό μου να έρθω σε έτσι Κατηγορία. Αλλά ως άνθρωπος νομίζω δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι, μου αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις. Είναι κάτι πολύ υγιές αυτό που δημιουργήθηκε και μία σοβαρή προσπάθεια που έβλεπα από πριν πως γίνεται από τα παιδιά και ήθελα όντως να το στηρίξω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ό,τι ξεκινήσαμε», είπε και συνέχισε:

«Με τον Κώστα Καϊάφα μίλησα διότι μιλώ πολύ συχνά μαζί του, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αδελφικοί. Ήταν και είναι δίπλα μου και όταν του ανακοίνωσα αυτό που αποφάσισα να κάνω, μου είπε πως είναι δίπλα μου, να προχωρήσω και ό,τι χρειαστώ θα είναι δίπλα μου. Θα παραμείνει για πάντα η φιλία μου με τον Καϊάφα, είναι αδελφική και ο ένας βοηθά τον άλλο».

Και πρόσθεσε: «Αρχίζει μία νέα προσπάθεια, με δυσκολίες από την αρχή, όπως γνωρίζετε, αλλά με τόσο μεγάλη πρωτοφανή στήριξη πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Την έχουν ανάγκη αυτή τη στήριξη οι παίκτες και τα παιδιά του Δ.Σ. που έχει δύο μήνες που κάνουν μεγάλες προσπάθειες μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Είμαστε μία νέα ομάδα χωρίς βάσεις και στόχος μας είναι η άνοδος στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όπως θέλουμε. Αν εξαιρέσεις 2-3 μεγάλες ομάδες της Α’ Κατηγορίας όχι σε μόνο πρώτη προπόνηση, αλλά ούτε στα γηπεδα δεν πάει τόσος κόσμος. Θα κάνουμε τα πάντα για να έχει πάντα χαρές ο κόσμος μας και πανηγυρισμούς».

«Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιους παίκτες να έρθουν να παίξουν στο αγροτικό, ιδιαίτερα όταν αγωνίζονταν σε ψηλότερες κατηγορίες. Θεωρώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ μου. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα», κατέληκε σχετικά με το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ