aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣε σεμινάριο της UEFA o Πέτρος Ιωάννου

Σε σεμινάριο της UEFA o Πέτρος Ιωάννου

Η UEFA στην προσπάθεια της να βελτιώσει το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης που παρέχεται στους ποδοσφαιριστές, έχει θεσπίσει τα «minimum medical standards» για τους γιατρούς των ομάδων των Ομοσπονδιών της.

Για το σκοπό αυτό, η UEFA διοργανώνει στη Βαρκελώνη σεμινάριο το οποίο απευθύνεται  στους γιατρούς των Εθνικών ομάδων, προκειμένου να διασφαλίσει πως σε όλες τις χώρες, παρέχεται στους ποδοσφαιριστές το ίδιο επίπεδο ιατρικής περίθαλψης και πως όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της πληρούν τα κριτήρια που θέτει σε σχέση με την παροχή ιατρικής φροντίδας στους ποδοσφαιριστές.

Εκ μέρους της ΚΟΠ στο σεμινάριο συμμετέχει ο γιατρός της Εθνικής Ανδρών κ. Πέτρος Ιωάννου. Τα σεμινάρια διοργανώνονται υπό την ονομασία «UEFA Football Doctor Education Programme».

Η ύλη που διδάσκονται οι γιατροί των Εθνικών ομάδων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θέματα για το αντί – ντόπινγκ, θέματα προετοιμασίας των γιατρών για μεμονωμένους αγώνες ή συνεχόμενους αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, θέματα που αφορούν την ψυχολογική προσέγγιση των ποδοσφαιριστών και πολλά άλλα που συναντά στην καθημερινότητα του ένα γιατρός Εθνικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ