aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε σεμινάριο CORE ο Καπιτανής

Ο Κώστας Καπιτανής, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ορίστηκε από την επιτροπή Διαιτησίας της UEFA να είναι μεταξύ των εκπαιδευτών στο σεμινάριο διαιτησίας CORE που διοργανώνεται από την UEFA από τις 4 μέχρι τις 13 Απριλίου στην Ελβετία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νεαρούς, εξελίξιμους διαιτητές οι οποίοι έχουν την προοπτική τα επόμενα χρόνια να γίνουν διεθνείς διαιτητές. Είναι η 7η χρονιά που η UEFA διοργανώνει σεμινάριο CORE (Centre of Referee Excellence) και ήδη αρκετοί διαιτητές που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, έχουν γίνει διεθνείς.

Συνολικά 26 διαιτητές και βοηθοί διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν, την Ιταλία, το Καζακστάν τη Λιθουανία, την Ιρλανδία, το Σαν Μαρίνο τη Σερβία αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο στο πλαίσιο του οποίου θα διαιτητεύσουν και αγώνες μικρών κατηγορίων της Ελβετίας.

Πέραν του κ. Καπιτανή, στο σεμινάριο θα διδάξουν άλλοι επτά εκπαιδευτές από την Αλβανία, την Αυστρία, τη Δανία, τις ΗΠΑ, την Σκοτία και την Ολλανδία.

Πηγή: cfa.com.cy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ