aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Σάρωσε» στα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Γιώργος Εφραίμ!

«Σάρωσε» στα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Γιώργος Εφραίμ! [pics]

Τα σάρωσε όλα ο Γιώργος Εφραίμ! Ο άσος του ΑΠΟΕΛ έλαμψε στις ετήσιες βραβεύσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, τα PASP Football AWARDS 2015-16, που πραγματοποιήθηκαν απόψε στο Pavilion.

Ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών βάσει των ψήφων που πήρε από συμπαίκτες και προπονητές αναδείχθηκε καλύτερος Κύπριος της σεζόν,  συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος, ενώ πήρε τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία του πολυτιμότερου παίκτη (MVP). Επίσης, ο Εφραίμ, με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και της ειδικής επιτροπής του ΠΑ.Σ.Π., πέτυχε και το καλύτερο γκολ της σεζόν!

Αναλυτικά, οι βραβευθέντες: Κορυφαίος προπονητής: Τόμας Κρίστιανσεν, Κορυφαίος Κύπριος: Γιώργος Εφραίμ, Κορυφαίος Ξένος: Τομάς ντε Βινσέντι.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Κορυφαίος τερματοφύλακας: Κωνσταντίνος Παναγή

Κορυφαίοι αμυντικοί: Καρλάο, Λαΐφης, Καταλά, Μιλάνοφ.

Κορυφαίοι μέσοι: Ασίς, Αρτυματάς, Τομάς.

Κορυφαίοι επιθετικοί: Εφραίμ, Άλβες, Ντε Βινσέντι.

MVP Πρωταθλήματος: Γιώργος Εφραίμ.

Καλύτερες επεμβάσεις: Γιαν Κόπριβετς, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τόνιο Ραμίρες.

Καλύτερα γκολ: Γιώργος Εφραίμ, Κίλιαν Σέρινταν, Νούνο Ασίς.

Έπαθλο Ήθους: Μιχάλης Φιλίππου (Ομόνοια – Κάτω των 21).

Απονομή Πτυχίου: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Τιμής Ένεκεν: Χρίστος Μαραγκός.

Σημειώνεται πως πήραν ψήφους 80 ποδοσφαιριστές και 12 προπονητές. Ψήφισαν πέραν των 250 ποδοσφαιριστών και οι προπονητές της Α΄ Κατηγορίας. Η ψηφοφορία έγινε στα πρότυπα των ετήσιων βραβεύσεων της FIFA και της FIFPro.

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης στην ομιλία του πριν από την έναρξη της διαδικασίας βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν, αναφέρθηκε στα όσα κέρδισαν οι παίκτες τα τελευταία χρόνια στον συνδικαλιστικό τομέα και ανέφερε πως «κλειδί» για την εξασφάλιση και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, ήταν η ενότητα. Έστειλε, λοιπόν, το μήνυμα πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι για να βελτιώσουν τη θέση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ