aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣPsaltis Auto Parts και Eneos Motor Oil στο πλευρό των αθλητικογράφων

Psaltis Auto Parts και Eneos Motor Oil στο πλευρό των αθλητικογράφων

Δύο νέα μέλη απέκτησε πρόσφατα η οικογένεια των αθλητικών συντακτών. Πρόκειται για την εταιρεία Psaltis Auto Parts και τα γνωστά γιαπωνέζικα λιπαντικά κινητήρα Eneos Motor Oil, που αντιπροσωπεύονται στην Κύπρο από την Psaltis Auto Parts. Αμφότεροι είναι πλέον υποστηρικτές της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, στηρίζοντας τόσο το ποικιλόμορφο έργο της επαγγελματικής ένωσης των αθλητικών συντακτών όσο και την ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΕΑΚ, η οποία στον πρώτο χρόνο μετά την επανασύσταση της, εξασφάλισε την άνοδο της στη Β’ Κατηγορία του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας.

Η Psaltis Auto Parts είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανταλλακτικών στην Κύπρο, εισάγοντας μεταξύ άλλων τα Eneos Motor Oil, Νο1 λιπαντικά αυτοκινήτων στην Ιαπωνία.

«Η εταιρεία μας στηρίζει έντονα εδώ και χρόνια τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επιλέξαμε να στηρίξουμε την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου διότι πιστεύουμε ότι οι αθλητικοί συντάκτες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού μας και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πρόοδο του» δηλώνει ο  CEO της Psaltis Auto Parts κ. Ανδρέας Ψάλτης και προσθέτει ότι: «η ΕΑΚ είναι μια οργάνωση με κύρος η οποία επιτελεί ένα σπουδαίο έργο, διαθέτει επίσης ομάδα μπάσκετ και διοργανώνει με επιτυχία τη Γιορτή των Αρίστων και γι αυτό είμαστε περήφανοι που τη στηρίζουμε».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Psaltis Auto Parts και τα λιπαντικά Eneos Motor Oil που ενισχύουν την προσπάθεια μας η οποία πέρα από τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητικών συντακτών, επεκτείνεται στην επιμόρφωση, στην ανάδειξη του έργου τους αλλά και στη διοργάνωση της Γιορτής των Αρίστων του κυπριακού αθλητισμού, την οργάνωση της οποίας έχουμε την τιμή να μας την έχει αναθέσει η κοινωνία του αθλητισμού εδώ και δεκαετίες» σημειώνει ο Πρόεδρος της ΕΑΚ κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Η εταιρεία Psaltis Auto Parts και η Eneos Motor Oil θα προβάλλονται μέσα από τις δράσεις της ΕΑΚ, στα social media και στην επίσημη ιστοσελίδα, μέσα από τη Γιορτή των Αρίστων, ενώ το λογότυπό τους βρίσκεται στην εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ