aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρωταθλητής ΟΕΠ Λάρνακας... μετά από 30 χρόνια!

Πρωταθλητής ΟΕΠ Λάρνακας… μετά από 30 χρόνια!

Πάνε 30 ολόκληρα χρόνια για να ζήσει τέτοιες ανεπανάληπτες στιγμές η ομάδα του Π.Ο. ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας.

Μια τεράστια επιτυχία της ΑΤΗΚ, η οποία επιτεύχθηκε μόλις στη τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αφού μετά από ένα συγκλονιστικό και δραματικό παιγνίδι, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον 2ο στην βαθμολογία ΔΗΜΟ/ΣΑΛ/Δ.Σ. Λάρνακας, με αποτέλεσμα η διαφορά των 2 βαθμών να παραμείνει, και όλοι μαζί Διοίκηση-Τεχνική Ηγεσία-Ποδοσφαιριστές και φίλοι της ΑΤΗΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα,  έναν στόχο δεκαετιών… το 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ιστορία της.

Οι αρκετοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και παρακολούθησαν  τον συγκλονιστικό αγώνα έζησαν ομολογουμένως ανεπανάληπτες και αξέχαστες στιγμές. Για την ιστορία… ο ΔΗΜΟΣ/Σαλ/Δ.Σ. Λάρνακας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ από τον Κάρολο Ριντλ (14’) ενώ στο 78ο λεπτό ο Ανδρέας Αποστόλου για λογαριασμό της ΑΤΗΚ  σημείωσε την ισοφάριση 1-1, και «άναψε» το πράσινο φώς για τους πανηγυρισμούς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Γιώργος Προκοπίου, ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτος, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ο πρώην Δημοτικός Γραμματέας Αραδίππου κ. Τάκης Ξενοφώντος, ο πρώην Διεθνής Διαιτητής Παναγιώτης Γερασίμου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Λάρνακας κ. Ανδρέας Ματσάγγος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Πάτσαλος και Ιάκωβος Καμένος, και πολλοί άλλοι φίλοι του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί η άριστη διαιτησία του κ. Χριστάκη Ηλία  με βοηθούς τους Μανώλη Τίγρη και Θεράπων Καμηλάρη. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Ματσάγγος αφού συγχάρηκε τόσο την ομάδα της CYTA  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και την ομάδα του ΔΗΜΟΥ/ΣΑΛ/Δ.Σ. Λάρνακας ως δευτεραθλήτριας, ειδικότερα για την αθλητοπρέπεια τους, στην συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, καθώς επίσης την επίσημο χορηγό του Ερασιτεχνικού την φίλαθλο εταιρία ΚΕΟ για την πολύχρονη και συνεχή οικονομική βοήθεια που δίνουν στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τελική Βαθμολογία 2016 – 2017

#
Ομάδα
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Τέρματα Υπέρ
Τέρματα Κατά
Βαθμοί
1 Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας
10
8
1
1
27
9
25
2
Δήμος/ΣΑΛ/Δ.Σ. Λ/κας
10
7
2
1
29
11
23
3
Δήμος Αραδίππου
10
6
0
4
24
13
18
4
ΑΗΚ Λάρνακας
10
4
2
4
14
23
14
5
Ελευθεροι Επαγγελματιες
10
2
1
7
12
29
7
6
Συνεργατισμός
10
0
0
10
0
30
0

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ