aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόγραμμα «Παγκόσμια Ολυμπιακή Κληρονομιά και Ανθρωπισμός στην Πράξη»

Πρόγραμμα «Παγκόσμια Ολυμπιακή Κληρονομιά και Ανθρωπισμός στην Πράξη»

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ολυμπισμός στην Πράξη Olympism in Action – Champions of Change Certificate» του Georgetown University, περιλαμβάνει θέματα Ολυμπιακής κληρονομιάς και Ολυμπιακής παιδείας και είναι εμπλουτισμένο με διαλέξεις και σεμινάρια κατανόησης καίριων κοινωνικών προβλημάτων αλλά και δράσεις κοινωνικής καινοτομίας.

Υλοποιείται με την υποστήριξη του θεσμικού συνεργάτη του προγράμματος, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία (ΔΟΑ), και των στρατηγικων συνεργατών, Olympism for Humanity Alliance.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε αρχές ακαδημαϊκής διπλωματίας και προσβλέπει στην ανάδειξη του ανθρωπιστικού και πολιτισμικού μας πλούτου ως εργαλείου εκπαίδευσης και επίλυσης καίριων κοινωνικών προβλημάτων μέσω της προώθησης δράσεων εκδημοκρατισμού, διαπολιτισμικής παιδείας, αλλά και θεσμοθέτηση κουλτούρας ανθρωπισμού, συλλογικής ευθύνης και κοινωνικής καινοτομίας.

Υποψήφιοι από ευάλωτες ομάδες και υποσχόμενη συνεισφορά στην κοινωνία, μπορούν να διεκδικήσουν μερική η πλήρη υποτροφία, χάρη στη γενναιόδωρή προσφορά των Θεσμικών Υποστηρικτών και Συνεργατών Ecommbx, Costas Papaellinas Organization, Χαραλαμπίδης Κρίστης, PCDN Global, Altius Boutique, Δήμος Λευκωσίας και της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Χορηγός Επικοινωνίας ΡΙΚ.

Πληροφορίες στο έντυπο που επισυνάπτεται.

Greek (1)

Greek (2)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ