aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόεδρος ΚΟΑ: «Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τα Αγροτικά Σωματεία

Πρόεδρος ΚΟΑ: «Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τα Αγροτικά Σωματεία

Την ιδιαίτερη του ευαισθησία με τα Αγροτικά Σωματεία, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης στην τελετή επίδοσης της ετήσιας χορηγίας στις δώδεκα Ομοσπονδίες μέλη της ΣΤΟΚ. Η χορηγία ύψους €330.000 κατανεμήθηκε στα 153 σωματεία μέλη των Ομοσπονδιών, καθώς και στην ίδια τη Συνομοσπονδία ΣΤΟΚ.

Η τελετή έγινε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον χαιρετισμό του στάθηκε ιδιαίτερα στις δυσκολίες που περνά και ο αθλητισμός λόγω της πανδημίας, τονίζοντας: «Περάσαμε μια μεγάλη κρίση λόγω της πανδημίας, αλλά ο ΚΟΑ δεν απέκοψε καμία χορηγία, παρά τις οικονομικές πιέσεις. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλλετε, παρά τις όποιες  δυσκολίες αντιμετωπίζετε. Κρατάτε σε αγωνιστική δράση τα σωματεία σας, δίνοντας κίνητρο και στέγη στη Νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Επιτελείτε  ένα αξιόλογο έργο με την προώθηση και προβολή του αθλητισμού ιδιαίτερα στην Ύπαιθρο. Στόχος και όραμα του ΚΟΑ είναι η άθληση όλων των πολιτών. Για αυτό και μέσα από τα προγράμματα του, παρέχει τα ανάλογα εχέγγυα, ιδιαίτερα στους Νέους για υγιή ενασχόληση και συνάμα να αποκτήσουν τέτοιο ενδιαφέρον και αγάπη για τον αθλητισμό. Επιδίωξη μας είναι, τα Αγροτικά σωματεία να αποτελούν τα αθλητικά στέκια των Νέων, ούτως ώστε να ξεφεύγουν από τα δεινά που παρουσιάζει η σύγχρονη κοινωνία».

Ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, αφού ευχαρίστησε τον ΚΟΑ, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Η διαχρονική και ποικιλότροπη οικονομική βοήθεια του Οργανισμού προς τα Σωματεία μέλη μας, εκφράζει για ακόμα μια φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον, την εκτίμηση του Προέδρου και των μελών ΔΣ ΚΟΑ και της Πολιτείας γενικότερα προς το κυπριακό αγροτικό ποδόσφαιρο και η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη. Παραλαμβάνοντας σήμερα τις επιταγές της ετήσιας χορηγίας, μαζί με τις ευχαριστίες μας, σάς διαβεβαιώνουμε ότι τα Σωματεία μέλη μας, θα την αξιοποιήσουν με τον πλέον παραγωγικό και ορθό τρόπο, γιατί την έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη στις δύσκολες αυτές μέρες, λόγω της πανδημίας».

Στην τελετή εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και ο λειτουργός Κώστας Κακόψητος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ