aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠραγματοποιείται σήμερα το 5ο Αθλητικό Συμπόσιο Πάφου

Πραγματοποιείται σήμερα το 5ο Αθλητικό Συμπόσιο Πάφου

To 5o Αθλητικό Συμπόσιο Πάφου, που οργανώνει το Πετρίδειο Ίδρυμα, πραγματοποιείται ξανά φέτος μετά την αναβολή του την διετία της πανδημίας. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, με με θέμα: «Ο αθλητισμός ως πλατφόρμα κοινωνικής ενσωμάτωσης και ενδυνάμωσης».

Ομιλητές σε αυτό, θα είναι διακεκριμένοι φορείς του αθλητισμού όπως ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Ελλάδας, Γιώργος Μαυρωτάς, η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Μαίρη Χαραλάμπους – Παπαμιλτιάδη και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και ιδρυτής της G.D.A. Sports, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πετριδείου Ιδρύματος το πάνελ των ομιλητών θα αναλύσει τον ρόλο του αθλητισμού στην ενσωμάτωση κοινωνικών ομάδων, είτε αυτές αφορούν άτομα με αναπηρία, είτε μετανάστες ή άτομα με νεανική παραβατικότητα, αλλά και πως μπορεί να ενδυναμώσει και να προσφέρει διέξοδο και να εξελίξει όλους τους αθλούμενους.

Το φετινό συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Αττικόν. Ο πρόεδρος του Πετριδείου Ιδρύματος Μιχάλης Μαραθεύτης ανέφερε πως στο Αθλητικό Συμπόσιο είναι προσκεκλημμένοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς αγώνες βάσει των αθλημάτων που χορηγεί και υποστηρίζει το Πετρίδειο Ίδρυμα. Στην εκδήλωση πρόσθεσε παρευρίσκονται όλα τα Σωματεία της Πάφου που επιχορηγούνται από το Πετρίδειο Ίδρυμα και τρεις αθλητές από κάθε Σωματείο βραβεύονται για τις επιδόσεις τους.

Συντονιστής του πάνελ, θα είναι το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Access City Paphos του Round Table 7 Πάφου, Λέοντιος Τσέλεπος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ