aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΟΑΠ: Αντίστροφη μέτρηση

Σε πλήρη κινητοποίηση οι ομάδες των ακαδημιών που θα συμμετέχουν στα νέα πρωταθλήματα της ΠΟΑΠ. Στις 7 Οκτωβρίου θα γίνουν οι δηλώσεις των ομάδων από πλευράς ακαδημιών. Στις 21 Οκτωβρίου θα δηλωθούν οι ποδοσφαιριστές ενώ στις 22 Οκτωβρίου θα γίνει το ΠΟΑΠ Forum Super Cup για το 2005.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες αυτής της διοργάνωσης θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα ηλικιακής κατηγορίας 2004 αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων παγκύπρια και οι αγώνες θα διεξάγονται 11 εναντίον 11.

Η 1η αγωνιστική του εν λόγω πρωταθλήματος θα διεξαχθεί ως ακολούθως: Professional-Nuevo Calcio, Fun Fun- Nicosia FC Junior, FC Utd- Φάρμα και Galacticos-Ακαδημία Ευθυμιάδη

Το πρωτάθλημα ηλικιακής κατηγορίας 2002-2003 αρχίζει στις 5 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι ακόλουθες ομάδες: Dragao Fc, Nicosia Fc Junior, Arsenal A, Arsenal B, Mesokeleas, Ηρακλής Γερολάκκου, FC UTD και Ομόνοια (κλιμάκιο Κοκκινοτριμιθιάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ