aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠιέρος: «Νόμιζα ότι κόπηκε το πόδι μου»

Πιέρος: «Νόμιζα ότι κόπηκε το πόδι μου»

Οκτώ μέρες μετά τον τραυματισμό του, ο Πιέρος Σωτηρίου είναι έτοιμος να αγωνίστει ξανά απέναντι στην Νιού Σεντς (31/07) παρά το… δολοφονικό τάκλιν που δέχθηκε στον πρώτο αγώνα.

«Νόμιζα ότι έσπασα το πόδι μου, είχα πάρα πολύ πόνο στον αστράγαλο μου. Αλλά, ευχαριστώ τον Θεό, δεν υπήρξε κάταγμα και ευτυχώς ούτε οι σύνδεσμοι δέχθηκαν ζημιά», είπε ο Σωτήριου σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης.

«Εξακολουθώ να έχω πόνο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό και μπορώ να αγωνιστώ. Αν πρέπει να αγωνιστώ, θα μου άρεσε να σκοράρω και να κερδίζω πέναλτι αν δεν τραυματιστώ ξανά», πρόσθεσε, χαριτολογώντας ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ.

Εν τέλει τόνισε: «Αλλά δεν νομίζω να είναι ένας εύκολος αγώνας. Αγωνίστηκα εναντίων τους όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ και είναι οργανωμένοι καλά, δεν τα παρατούν ποτέ. Πιθανώς να προσπαθήσουν να σκοράρουν ένα γκολ στην αρχή. Πρέπει να πάρουμε τον αγώνα στα σοβαρά, να βγούμε έξω και να δείξουμε ότι είμαστε το αφεντικό του γηπέδου. Μ’ αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ