aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠετρολίνα: Περηφάνια για τον πρωταθλητή της ενόργανης Μάριο Γεωργίου

Πετρολίνα: Περηφάνια για τον πρωταθλητή της ενόργανης Μάριο Γεωργίου

Περήφανη, για άλλη μια φορά, έκανε την Κύπρο με τα επιτεύγματά του ο Κύπριος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Μάριος Γεωργίου, ο οποίος το Σάββατο 26 Ιουνίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα. Διπλά υπερήφανη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον πρωταθλητή, αισθάνεται η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Ο Γεωργίου αγωνίστηκε στον τελικό του μονόζυγου και συγκέντρωσε 14.466 βαθμούς, πετυχαίνοντας έτσι να ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Μετά και από αυτή την πολύ σημαντική πρόκριση, ο Κύπριος αθλητής επικεντρώνεται στη συμμετοχή του, στο σύνθετο ατομικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου 2021. Μετρώντας αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία στον Μάριο αλλά και σε όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Κύπρου.

Η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό της Κύπρου, μέσα από χορηγικά προγράμματα και άλλες δράσεις. Οι αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες που στηρίζει η Εταιρεία, μέσα από την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ