aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Πελάτης του δικηγορικού Παπαχαραλάμπους ο κατηγορούμενος από την Ελευθερίου»

«Πελάτης του δικηγορικού Παπαχαραλάμπους ο κατηγορούμενος από την Ελευθερίου»

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Άννα Θεολόγου απολογείται στην αθλήτρια Άντρη Ελευθερίου καθώς δεν αναδείχθηκε από την σημερινή Επιτροπή Θεσμών η σύγκρουση συμφερόντων του παραιτηθέντα προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού, Αντρέα Παπαχαραλάμπους.

Η κ. Θεοδούλου σημειώνει ότι κανένας βουλευτής δεν θεώρησε ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων του δικηγορικού γραφείου που ανέλαβε εδώ και ένα μήνα την υπεράσπιση του υπό κατηγορία ατόμου για σεξουαλικά αδικήματα προς το πρόσωπο της αθλήτριας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπητή Άντρη Ελευθερίου, λυπούμαι που δεν αναδείχθηκε από την σημερινή Επιτροπή Θεσμών η σύγκρουση συμφερόντων του παραιτηθέντα προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού για την υπόθεση σου.

Σήμερα στην Επιτροπή παρουσιάστηκε η ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων του δικηγορικού γραφείου Κούσιος, Κορφιώτης, Παπαχαραλάμπους ΔΕΠΕ (γραφείο του Αντρέα Παπαχαραλάμπους) που ανέλαβε εδώ και ένα μήνα την υπεράσπιση του υπό κατηγορία ατόμου για σεξουαλικά αδικήματα προς το πρόσωπο της αθλήτριας και ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής δεν θεώρησε ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων όταν ο κ. Παπαχαραλάμπους ήταν μέχρι χτες εν ενεργεία πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Όταν ρωτήθηκε από μένα ο κ.Παπαχαραλάμπους εάν ο δικηγόρος (Λούκας Χαβιαράς) που ανέλαβε την υπεράσπιση είναι υπάλληλος του γραφείου του είπε χαρακτηριστικά “Ναι, so what;”

So what Άντρη Ελευθερίου αν είναι στο γραφείο του, ο άνθρωπος δεν θεωρεί λάθος το γραφείο του να εκπροσωπεί τον άνθρωπο που εσύ καταγγέλλεις για σεξουαλικά αδικήματα που θα έπρεπε η επιτροπή δεοντολογίας να διερευνήσει… και αυτός ήταν πρόεδρος!

So what… είσαι απλά άτυχη που ζεις σε αυτό τον τόπο και κάνεις περήφανους τους ανθρώπους του με τις επιδόσεις σου!

So what…αν έχεις τύχει αυτής της συμπεριφοράς και αν θα έπρεπε να φωνάξεις για να σε ακούσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως!

So what…this is Cyprus!

Υ.Γ. Εάν η σύγκρουση συμφερόντων ερμηνεύεται κατά το δοκούν, αναμένω να ακούσω και στην περίπτωση των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου ότι είναι οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των δικηγορικών τους γραφείων που έκαναν αιτήσεις για διαβατήρια ώστε να αποποιηθούν των ευθυνών τους οι ίδιοι για σύγκρουση συμφερόντων στο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων!

Υ.Γ2. ΛΥΠΟΥΜΑΙ επίσης που συνάδελφος βουλευτής δικαιολόγησε την θέση αυτή ως “αν όλα τα δικηγορικά γραφεία που έχουν σύγκρουση συμφερόντων παύουν να αναλαμβάνουν υποθέσεις εν θα έχουν δουλειά”!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ