aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠεισματάρα η Σεβίλλη στην Ουκρανία

Πεισματάρα η Σεβίλλη στην Ουκρανία

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σεβίλλης για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ, που έγινε στο «Λβιβ Αρένα».

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης μόλις στο 6ο λεπτό, για να ακολουθήσει η ανατροπή στη συνέχεια από τους γηπεδούχους με τέρματα των Μάρλος στο 23’ και Στεπανένκο στο 35’.

Η Σεβίλλη όμως δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο μέρος ανέπτυξε στροφές, πίεσε, έχασε ευκαιρίες και στο 82’ κέρδισε πέναλτι και ο Γκαμέιρο που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για να διαμορφώσει και το τελικό σκορ.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα που είναι ορισμένος για να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Σαχτάρ: Πιατόβ, Σρνά, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Μαλίσεβ, Στεπανένκο, Μάρλος (90’ Μπερνάρντ), Κοβαλένκο, Τάισον (90’ Γουέλινγκτον), Φερέιρα (90’ Εντουάρντο).

Σεβίλλη: Σόρια, Μαριάνο Φερέιρα, Ραμί, Καρίσο, Εσκουδέρο, Κριχόβιακ, Ν’ Ζονζί, Βιτόλο, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα (59’ Κρον-Ντέλι (72’ Κόκε), Γκαμεϊρό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ