aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΣΠ: Κερδίστε το Neymar Jr’s Five στη Κύπρο και γνωρίστε τον Neymar στη Βραζιλία!

ΠΑΣΠ: Κερδίστε το Neymar Jr’s Five στη Κύπρο και γνωρίστε τον Neymar στη Βραζιλία!

Το τουρνουά Red Bull Neymar Jr’s Five είναι ένα μοναδικό, γρήγορο, τεχνικό και διασκεδαστικό τουρνουά 5Χ5 (five-a-side) του Neymar Jr που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοξενεί κάθε χρόνο μερικούς από τους καλύτερους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από περισσότερες από 60 χώρες μεταξύ τους και η Κύπρος.

Οι πρωταθλητές από κάθε χώρα κερδίζουν ένα ταξίδι για τη Βραζιλία, όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο Παγκόσμιο Τελικό Τουρνουά. Η πρωταθλήτρια κόσμου πέραν του τροπαίου κερδίζει και την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν αγώνα επίδειξης εναντίων της ομάδας του Neymar και της παρέας του!

Οι κανόνες είναι απλοί: Η κάθε ομάδα έχει 5 παίκτες και δεν υπάρχουν τερματοφύλακες.  Όταν μια ομάδα σκοράρει, η αντίπαλη ομάδα χάνει ένα παίκτη.  Ο αγώνας διαρκεί 10 λεπτά ή μέχρι μία ομάδα μείνει χωρίς παίκτη.

Φέτος πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στη Κύπρο. Δηλώστε συμμετοχή και αγωνιστείτε για να κερδίσετε το εγχώριο Πρωτάθλημα και παράλληλα την ευκαιρία να υπερασπιστείτε το όνομα της Κύπρου στον Παγκόσμιο Τελικό της Βραζιλίας! Η κάθε ομάδα επιτρέπεται να έχει από 5 μέχρι και 7 παίκτες (άνδρες και γυναίκες) ηλικίας 16-25 ετών (μόνο 2 μπορούν να είναι άνω των 25). Το ποσό συμμετοχής ανά ομάδα είναι €25.

Οι προκριματικοί στη Κύπρο θα διεξαχθούν στην Αμμόχωστο (6 Απριλίου), στη Λάρνακα (7 Απριλίου), στη Λευκωσία (13 Απριλίου), στη Λεμεσό (14 Απριλίου) και στην Πάφο (20 Απριλίου).

Οι πρωταθλητές Κύπρου θα αγωνιστούν επίσης σε έναν αγώνα επίδειξης εναντίων της ομάδας του ΠΑ.Σ.Π. που θα αποτελείτε από πρώην ποδοσφαιριστές! Εγγραφείτε τώρα στο www.redbullneymarjrsfive.com και θα σας δούμε στο γήπεδο!

Δείτε πιο κάτω το βίντεο του περσινού αγώνα επίδειξης όπου οι Πρωταθλητές – Ρουμανία αγωνίστηκαν εναντίων των Neymar, Cissé και Gabriel Jesus:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ