aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣPASP Beach Soccer: Εγγυήσεις για επιτυχία από… ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια!

PASP Beach Soccer: Εγγυήσεις για επιτυχία από… ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια!

Μηνύματα περί υψηλού επιπέδου στο φετινό PASP Beach Soccer που θα διεξαχθεί στην κοινοτική παραλία Παρεκκλησιάς στις 18 και 19 Ιουνίου!

Στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στο οίκημα του ΠΑ.Σ.Π. (13/06) έκαναν τοποθετήσεις στα Μ.Μ.Ε. δυο πρόσωπα γνώριμα στο φίλαθλο κοινό, από τη θητεία του σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Πρόκειται για τους Μαρίνο Σατσιά και Δημήτρη Μάρη, αντίστοιχα.

Ο πρώτος έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο PASP Beach Soccer. «Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω και θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους», είπε ο Σατσιάς προσθέτοντας πως αυτή θα είναι μοναδική εμπειρία.

Από την πλευρά του, ο πρώην άσος της Ομόνοιας, Δημήτρης Μάρης, που θα αγωνιστεί για τρίτη χρονιά σ΄ αυτή τη διοργάνωση είπε πως πρόκειται για κάτι το εκπληκτικό, συμπληρώνοντας πως όσοι συμμετέχουν, «πραγματικά απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο».

400 παιδιά και 100 παλαίμαχοι

Στο PASP BEACH SOCCER θα συμμετέχουν 400 παιδιά και 100 παλαίμαχοι, νούμερα εκπληκτικά αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες της εποχής, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρο Νεοφυτίδη.

Από τον Alfa Sports TV οι τελικοί

«Παρά τις δυσκολίες των καιρών θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά το PASP BEACH SOCCER στις 18 και 19 Ιουνίου, στην παραλία της Παρεκκλησιάς. Το event στο οποίο θα λάβουν μέρος πέραν των 400 παιδιών και 100 παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, θα κορυφωθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου, με τους τελικούς που θα μεταδίδονται απευθείας από τον Alfa Sports TV».

Το πρόγραμμα

Σημειώνεται πως το Σάββατο θα είναι αφιερωμένο στις ακαδημίες (γεννηθέντες 2002, 2003, 2004, 2005, 2006), ενώ η Κυριακή στους παλαίμαχους και στους τελικούς παλαιμάχων και ακαδημιών (2004-2005).

Δύο όμιλοι των τριών ομάδων

Οι ομάδες των παλαιμάχων θα είναι έξι όπως και πέρσι και θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τριών ομάδων ώστε να δοθεί η ευκαιρία και στους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν να αγωνιστούν σε πιο πολλά παιχνίδια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα από τον ΠΑ.Σ.Π. και τους χορηγούς, ενώ στους νικητές θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα καθώς και δώρα έκπληξη. Στα παιδιά θα δοθούν επίσης και πιστοποιητικά συμμετοχής. Στη διακοπή του μεσημεριού της Κυριακής θα υπάρχει Fitness Show, όπως και πριν τον τελικό των παλαιμάχων.

Όχι στον εκφοβισμό!

Το τουρνουά του ΠΑ.Σ.Π. θα είναι αφιερωμένο στην εκστρατεία μας «Stop Kids Bullying». Εκστρατεία την οποία θέλουμε να προβάλουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα για καταπολέμηση του φαινόμενου του εκφοβισμού στα παιδιά σε όλες τις μορφές του. Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλους ώστε να μειωθούν τα φαινόμενα αυτά και γιατί όχι να εξαλειφθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ