aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠάρε την αγαπημένη σου φανέλα και στήριξε τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής»

Πάρε την αγαπημένη σου φανέλα και στήριξε τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής»

Μία ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς θα λάβει χώρα την Τρίτη 16/11 στο Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», εκεί όπου ο καθένας μπορεί να πάρει την αγαπημένη του φανέλα στηρίζοντας τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Ντύσε τον Κόσμο με Χαρά» το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» διοργανώνει την εκδήλωση «Γκολ από καρδιάς», την Τρίτη 16/11/21 στις 19:30.

Στην εκδήλωση θα γίνει δημοπρασία με φανέλες αγαπημένων ποδοσφαιριστών, από τις μεγαλύτερες ομάδες του κυπριακού, αλλά και τους διεθνούς ποδοσφαίρου. Φανέλες ατομικές, φανέλες ομαδικές, αλλά και μπάλες. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας «Ηλιαχτίδα Ζωής»!

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μαζευτεί το μέγιστο δυνατό ποσό για τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής». Μία εκδήλωση προσφοράς και αγάπης με άρωμα… αθλητικό. Μετά τη δημοπρασία θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος». Στην παρουσίαση η Χριστιάνα Αριστοτέλους και στο τραγούδι ο Δημήτρης Μεσημέρης.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και του ποσοστού πληρότητας του Αμφιθεάτρου, είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση της παρουσίας σας και η προκράτηση της θέσης μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24813707 ( 7:30-15:00 ) ή 99496556.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ