aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρατηρητές μας σε διεθνείς αγώνες

Παρατηρητές μας σε διεθνείς αγώνες

Ορισμοί Διεθνών Παρατηρητών μας σε αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θα διεξαχθούν τις επόμενες εβδομάδες.

*Ο Άδωνις Προκοπίου ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στη φάση των Play-Offs του Champions League.

Συγκεκριμένα έχει οριστεί από την UEFA στον πρώτο αγώνα της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Μαντσεστέρ Σίτι που θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου στο Arena Naţională.

*Ο Χρίστος Σκαπούλλης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα  της φάσης των Play-Offs του Champions League.

Συγκεκριμένα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Hapoel Beer-Sheva FC – Σέλτικ που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο Turner Stadium.

*Ο Γιώργος Φαντάρος ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στη διοργάνωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Συγκεκριμένα έχει οριστεί στον αγώνα Ισραήλ – Λιχτενστάιν που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο  Itztadion HaMoshava για τον τέταρτο όμιλο.

*Ο Ανδρέας Ακκελίδης ορίστηκε επίσης παρατηρητής αγώνα στη διοργάνωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Συγκεκριμένα έχει οριστεί στον αγώνα Σερβία – ΕΪΡΕ που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Stadion Karadjordje για το δεύτερο όμιλο.

*Ο Μιχάλης Αργυρού ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 που θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Hibernians Stadium.

Συγκεκριμένα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Μάλτα – Βέλγιο που αφορά τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

*Επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Alan Snoddy ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Den Dreef μεταξύ Βελγίου – Τσεχίας για τον πρώτο όμιλο.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου ο κ. Snoddy ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση Μάριμπορ – Καμπάλα για τη φάση των των Play-Offs του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ