aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραδόθηκε το Nissan Micra στον τυχερό του λαχνού του «Γκολ στη Ζωή»

Παραδόθηκε το Nissan Micra στον τυχερό του λαχνού του «Γκολ στη Ζωή»

Το νέο της αυτοκίνητο, ένα ολοκαίνουργιο Nissan Micra (τελευταίο μοντέλο) αξίας €10.900 προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα, παρέλαβε την Πέμπτη (25/10) η Κωνσταντίνα Λατούρου, η οποία ήταν η τυχερή της κλήρωσης του λαχνού του Εθελοντικού-Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Η Κωνσταντίνα παρέλαβε το αυτοκίνητο από την κα Κλέλια και τον Κόδρο Πηλακούτα, Head of Business Development και Head of Business Operations του Ομίλου Πηλακούτα, αντίστοιχα.  

Η ενέργεια υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των υπεραγορών ΆλφαΜεγα, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν στην παράδοση του αυτοκινήτου από την κα Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager.

Όλα τα έσοδα από την πώληση του λαχνού ενισχύουν την προσπάθεια του «Γκολ στη Ζωή» για την ανέγερση της πτέρυγας που θα στεγάσει το Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Μακάρειου Νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την κυπριακή κοινωνία το οποίο θα φέρει την σφραγίδα του «Γκολ στη Ζωή».

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή διότι είναι το πρώτο μεγάλο δώρο που δίνουμε ως Οργανισμός. Είμαστε ικανοποιημένη από την ενέργεια που έγινε με τους λαχνούς που είχαν ως δώρο το New Nissan Micra», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του «Γκολ στη Ζωή», προσθέτοντας πως «είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι που το δίνουμε σε μια νεαρή που τώρα πήρε την άδεια οδήγησης. Καλορίζικο».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Λατούρου ανέφερε: «Ευχαριστώ το “Γκολ στη Ζωή”, τις υπεραγορές ΆλφαΜεγα και τον Όμιλο Πηλακούτα για αυτό το δώρο. Επίσης συγχαίρω το “Γκολ στη Ζωή” που με τις πολύ ωραίες πρωτοβουλίες που παίρνει ενισχύει την κυπριακή κοινωνία».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.goalstizoi.com.cy και στο facebook.com/goalstizoi.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ