aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαίρνει μέτρα ο ΓΣΠ για βελτίωση των συνθηκών για τους δημοσιογράφους

Παίρνει μέτρα ο ΓΣΠ για βελτίωση των συνθηκών για τους δημοσιογράφους

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΠ μέσω της οποίας ενημερώνει για τις βελτιωτικές ενέργειες που θα εφαρμοστούν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Τα Παγκύπρια” (ΓΣΠ) σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), με θέμα την περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των δημοσιογράφων στο Στάδιο ΓΣΠ, προχώρησε στις ακόλουθες ενέργειες με άμεση ισχύ:

– Αύξηση του αριθμού των επιτηρητών στο άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδα και στο τμήμα φιλοξενίας των εκπροσώπων του Τύπου.

– Καθορισμός συγκεκριμένων διαδικασιών ελέγχου όσων εισέρχονται στον χώρο, με απαραίτητη την παρουσίαση δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων.

Σημειώνουμε ότι ο χώρος των δημοσιογραφικών αναβαθμίζεται συνεχώς, καθότι οι απαιτήσεις της UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κάθε χρόνο και πιο αυστηρές. Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος έχει δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για αναβάθμιση των τεχνικών υπηρεσιών και άλλων υποδομών στο χώρο, όπως κατασκευή στούντιο τηλεόρασης, αναβάθμιση καλωδίωσης και ταχύτητας διαδικτύου, κατασκευή ειδικής πλατφόρμας για την ζωντανή κάλυψη αγώνων, κ.α.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι προσπάθειες μας, οι οποίες φυσικά θα συνεχιστούν στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τυγχάνουν θετικής κριτικής από τα ΜΜΕ. Στόχος μας είναι πάντοτε η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια όλων όσων φιλοξενούνται στο Στάδιο ΓΣΠ. Με την ΕΑΚ θα συνεχίσουμε το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, με σκοπό την περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας μας».

Η ΕΑΚ μέσω ανάρτησής της αναφέρει: «Ως Ένωση Αθλητικογράφων, επικροτούμε τις ενέργειες του ΓΣΠ αναφορικά με το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων των ΜΜΕ στο Στάδιο. Θα συνεχίσουμε το διάλογο με το μεγαλύτερο Στάδιο της Κύπρου, για να δημιουργηθούν ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους δημοσιογράφους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ