aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων: Προκρίθηκαν 7 ομάδες!

Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων: Προκρίθηκαν 7 ομάδες!

Με τρεις αγώνες συνεχίστηκε το Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων που διοργανώνει για πρώτη φορά η ΚΟΠ. Μέχρι τώρα στη φάση των οκτώ προκρίθηκαν Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Δυναμό Μέσα Γειτονιάς, ΑΕΛ, Χαλκάνορας και ΕΝ Παραλιμνίου. Εκκρεμεί μία θέση στον όμιλο Λεμεσού όπου συμμετέχουν πέντε ομάδες και θα κριθεί στο ντέρμπι Νέος Αιώνας – Απόλλων.

**Για τον όμιλο Αμμοχώστου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής Αθηαίνου – Σύνδεσμος Παλαιμάχων Λειβαδιών έμειναν στο 1-1 και ο Χαλκάνορας από τέρματα που πέτυχαν οι Μαππούρας και Ζάνος νίκησε εκτός έδρας με 2-0  την ΕΝ Παραλιμνίου – Χαλκάνορας. Βαθμολογία Χαλκάνορας 6, ΕΝ Παραλιμνίου 6, Σύνδεσμος Παλαιμάχων Λειβαδιών 4, Αθηαίνου 1.

**Για τον όμιλο Λεμεσού είχαμε τους αγώνες Απόλλων – Άρης 6-1 και Απόλλων Αγριδιών – Νέος Αιώνας Τρικώμου 1-7.

Προηγείται η ΑΕΛ με 9 βαθμούς (εξασφάλισε πρόκριση) και ακολουθούν με 6 βαθμούς Νέος Αιώνας, Απόλλων, με 3 βαθμούς ο Απόλλων Αγριδιών και χωρίς βαθμό ο Άρης. Στην τελευταία αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Νέος Αιώνας – Απόλλων και Άρης – ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ