aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Όταν ένας τυφλός τοξοβόλος βρίσκει εμπόδια από την Πολιτεία…»

«Όταν ένας τυφλός τοξοβόλος βρίσκει εμπόδια από την Πολιτεία…»

Ομάδα υποστηρικτών του τυφλού τοξοβόλου Χρήστου Μισού δημιούργησε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να αναδείξει το γεγονός ότι παρά τις διεθνείς διακρίσεις βρίσκεις εμπόδια και κλειστές πόρτες κάθε φορά που αποτείνεται στην Πολιτεία για βοήθεια.

Μέσω της σελίδας στο Facebook (δείτε εδώ) καλούν όλο τον κόσμο να συμπορευτεί μαζί τους, ώστε μέσα από τις διαδικασίες που τροχοδρομούνται για τον Χρήστο να ανοίξει ο δρόμος και για άλλους αθλητές με αναπηρίες να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται και να τύχουν της στήριξης και αναγνώρισης που τους αξίζει.

Η ανακοίνωση της ομάδας υποστηρικτών Χρήστου Μισού

«Ο Χρήστος Μισός είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου που με θέληση και αποφασιστικότητα διεκδικεί το δικαίωμα να είναι ενεργός πολίτης και να υπηρετεί το άθλημα της τοξοβολίας. Η αδυναμία της πολιτείας να στηρίξει ανθρώπους με αναπηρίες όπως ο Χρήστος και να αναγνωρίσει την ανεκτίμητη προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία ευρύτερα, μας ώθησε στη δημιουργία αυτής της ομάδας.

Όταν ένας τυφλός τοξοβόλος με διεθνείς διακρίσεις βρίσκει εμπόδια και πόρτες κλειστές κάθε φορά που αποτείνεται στην πολιτεία, στις αθλητικές αρχές και στις υπηρεσίες του κράτους για να λάβει όσα δικαιούται και τίποτε παραπάνω, είναι έκδηλο ότι το σύστημα νοσεί και πρέπει να αλλάξει.

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον Χρήστο Μισό να αντιμετωπίσει το βραδυκίνητο και μερικές φορές αδιάφορο κράτος. Απώτερός μας στόχος είναι μέσα από τις διαδικασίες που τροχοδρομούνται για τον Χρήστο να ανοίξει ο δρόμος και για άλλους αθλητές με αναπηρίες να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται και να τύχουν της στήριξης και αναγνώρισης που τους αξίζει.

Στηρίξτε την σελίδα μας ώστε να γίνει βήμα για κάθε αθλητή με αναπηρίες της Κύπρου να διεκδικήσει αυτό που του χρωστάμε σαν κοινωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ