aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια: Το σήκωσε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (pics)

Ομόνοια: Το σήκωσε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (pics)

Το κύπελλο κατέκτησε απόψε στο Μακάρειο η ομάδα U21 της Ομόνοιας, η οποία επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 3-1. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δικαιωματικά σήκωσαν την κούπα χάρη στα γκολ των Χαντζάρα (2) και Βασιλείου.

Στο παιχνίδι βρέθηκαν ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού», ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης με τον εκπρόσωπο Τύπου, Νεκτάριο Πετεβίνο, οι βοηθοί του Πάμπου Χριστοδούλου, Αντρέας Μιχαήλ και Αντρέας Μαυρής, καθώς και ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ που κάθησε στον πάγκο.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, η Ομόνοια άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις 7ο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Χαντζάρα, ενώ λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους (43′) ο Απόλλωνας Βασιλείου σημείωσε το 2-0.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ από τα… αποδυτήρια, αφού στο 53ο λεπτό οι γαλαζοκίτρινοι μείωσαν με κεφαλιά του Ηλιόπουλου και το παιχνίδι πήρε «φωτιά». Τελικά, οι πράσινοι επανάφεραν την τάξη, αφού στο 67ο λεπτό πάλι ο Χαντζάρας σκόραρε για το 3-1 που δίνει σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα του για κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ομόνοια αγωνίστηκε με τους Χριστοδούλου, Βασιλείου, Φραγκέσκου, Χαντζάρα, Χρυσοστόμου (90’ Παναγή), Πιτταρά, Χαραλάμπους (7’ Πατσής), Φιάκα, Κατσαντώνη, Κρίστιτς, Ζάγκουλο.

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Παρασκευά, Σκώττη, Άδωνη, Ηλιόπουλο, Στυλιανίδη, Ανδρέου (72’ Αναστασίου), Χαπέσιη (49’ Αρτεμίου), Χαραλάμπους, Ευριπίδου, Γκρούμπατς, Παπακωνσταντίνου (56’ Κιτρομιλίδης).

Διαιτητής: Αναστάσης Αναστάση

Α’ Βοηθός: Αντρέας Τομάζου

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ασπρογένης

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Σάββα

Παρατηρητής: Νίκος Γρηγορίαδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ