aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια: Επιτυχημένο το 1ο Fonbet FIFA Tournament για τη συγκρότηση τμήματος eSports!

Ομόνοια: Επιτυχημένο το 1ο Fonbet FIFA Tournament για τη συγκρότηση τμήματος eSports!

Επιτυχημένο ήταν το 1ο Fonbet FIFA Tournament που διοργάνωσε η Ομόνοια στο KINX eSports Arena, που στόχο είχε την επιλογή παικτών που θα περάσουν από δοκιμαστικά για ένταξη στο τμήμα eSports της ομάδας.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 64 παίκτες που αγωνίστηκαν σε διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια (εντός και εκτός) μέχρι τον τελικό που έκρινε τον μεγάλο νικητή. Το τουρνουά διεξήχθη σε κονσόλες PS4 και ο κάθε συμμετέχοντας επέλεξε μια ομάδα (π.χ. Real Madrid, Barcelona, Juventus) από την αρχή μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

1η θέση: Ιβάν Λοΐζου, κέρδισε μια τηλεόραση LG 43” LED SMART TV προσφορά του Αιμίλιου Ηλιάδη.

2η θέση: Σέργιος Κυριακίδης, κέρδισε ένα Gaming Monitor (Zowie BenQ RL 2455s) προσφορά της BIONIC, αξίας 199 ευρώ.

3η θέση: Ευστάθιος Σιακαλλής, κέρδισε μία Gaming Chair (GTX 707) προσφορά της BIONIC, αξίας 199 ευρώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα BIONIC.

Ο νικητής του διαγωνισμού, Ιβάν Λοΐζου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μου στο τουρνουά, αν και δεν το περίμενα. Ασχολούμαι τα τελευταία 4-5 χρόνια με το παιχνίδι αυτό και νιώθω ωραία που κατάφερα να κερδίσω. Ήταν μια πολύ οργανωμένη διοργάνωση και αυτό δείχνει πως και στην Κύπρο τα πράγματα πάνε μπροστά σε αυτό τον τομέα».

Εκ μέρους της Fonbet, χορηγού εταιρίας του τουρνουά, o Τόμο Σαλακιάν, ανέφερε: «Το πρώτο επίσημο γεγονός για το τουρνουά Fonbet Fifa που διοργανώθηκε στο Kinx από την OMONOIA ήταν επιτυχημένο. Οι άνθρωποι στην εκδήλωση διασκέδαζαν και απόλαυσαν την ευκαιρία. Ευχαριστούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Kinx για την εξαιρετική οργάνωση. Αυτό είναι μόνο η αρχή για τα eSport στην Κύπρο σε συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύουμε ότι το εγχείρημα θα πετύχει. Η Fonbet προσπαθεί πάντοτε να επενδύει σε νέες ευκαιρίες με θετικό αποτέλεσμα για όλα τα μέρη. Μείνετε συντονισμένοι για πιο συναρπαστικές εκδηλώσεις eSport».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ