aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια 1948: «Θα φάνε και πάλι τα μούτρα τους»

Ομόνοια 1948: «Θα φάνε και πάλι τα μούτρα τους»

H Ομόνοια 1948 με ανακοίνωση της τοποθετείται με αφορμή την αποκάλυψη του πρόεδρου του σωματείου της Ομόνοιας Λώρης Κυριάκου, ο οποίος ανέφερε ότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» κινήθηκε νομικά με αφορμή τη δημιουργία νέου σωματείου με το ίδιο όνομα και τα ίδια σύμβολα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κινήθηκε νομικά για την «Ομόνοια 1948»

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 1948: «Αυτός που κορόιδεψε τον Πράσινο Λαό για τα κριτήρια, για την ανάγκη καταστατικής συνέλευσης, για τις δόσεις τις PrimeTel, για το χρέος που θα μείνει στο σωματείο και στο τέλος χαρακτήρισε τον Πράσινο Λαό πελάτη του Παπασταύρου, ήρθε σήμερα να μας χαρακτηρίσει παράνομους.

Να πούμε σε όσους διατυμπανίζουν περί παρανομίας ότι τα όσα αναφέρουν δεν σχετίζονται με τη νομιμότητα εγγραφής του σωματείου μας. Φανταζόμαστε οι νομικοί τους σύμβουλοι είναι οι ίδιοι που κοροϊδεύαν τον Λαό ότι δεν χρειάζεται καταστατική συνέλευση. Πρέπει να είναι οι ίδιοι που έστειλαν επιστολή για να μην εγκριθούμε στον έφορο σωματείων όμως έφαγαν τα μούτρα τους. Θα τα φάνε και πάλι όσες πολιτικές πιέσεις και αν βάλουν.

Αθλητικό Λαικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ