aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια 1948: Πρώτη φορά αστυνομική σύσκεψη για προπόνηση ομάδας αγροτικού

Ομόνοια 1948: Πρώτη φορά αστυνομική σύσκεψη για προπόνηση ομάδας αγροτικού

Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην αστυνομική σύσκεψη ενόψει της αυριανής πρώτης ανοικτής προπόνησης του νεοσύστατου σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί αστυνομική σύσκεψη για την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας στην Λακατάμια. Το Σωματείο μας στην σύσκεψη εκπροσώπησε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ομάδας μας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου μας όπως είναι προσεκτικοί στο που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και αναστάτωση στους κατοίκους και στα σπίτια της περιοχής γύρω από το γήπεδο. Επίσης καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο για αποφυγή τυχών ταλαιπωρίας.

Στην σύσκεψη ο εκπρόσωπος του Σωματείου ζήτησε όπως η παρουσία της αστυνομίας είναι βοηθητική και διακριτική.

Οι ενδείξεις για μαζική παρουσία κόσμου στην αυριανή προπόνηση οδήγησαν για πρώτη φορά σε αστυνομική σύσκεψη για μια προπόνηση ομάδας του αγροτικού. Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τον Πράσινο Λαό που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ