aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια 1948: «Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο»

Ομόνοια 1948: «Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Ομόνοιας 1948 μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών του στο Μακάρειο στάδιο ώστε να πανηγυρίσουν το πρώτο τρόπαιο στην Ιστορία τους.

Αναλυτικά:

«Η ώρα που όλοι περιμέναμε έχει φτάσει και ο πρώτος στόχος της χρονιάς είναι έτοιμος να κατακτηθεί. Λίγους μήνες μετά την Ίδρυση της Ομόνοιας του Λαού είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο της Ιστορίας μας.

Μεγάλη περηφάνια για όλους όσους διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο και έχουμε κάθε δικαίωμα Λαός, Διοίκηση, Οργανωμένοι, Τεχνικό επιτελείο και Παίκτες να πανηγυρίσουμε με την καρδιά μας αυτό το τρόπαιο.

Ραντεβού το Σάββατο λοιπόν η ώρα 17:00 στα τσιμέντα του Μακαρείου που μεγαλώσαμε. Ραντεβού με την Ιστορία από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς για κανένα λόγο. Ραντεβού στη κερκίδα κάτω από το ρολόι.

Από τις 15:00 θα στηθεί το πάρτι έξω από το γήπεδο με μουσική, παγωμένη μπύρα και συνθήματα. Στον ίδιο χώρο και οι εθελοντές μας να γράφουν νέα μέλη και να παίρνουν συνδρομές από τα υφιστάμενα.

Το Σάββατο παίρνουμε τη νίκη και πανηγυρίζουμε, την Κυριακή ξεκινάμε ξανά δουλειά για να πάρουμε το Σωματείο μας εκεί που του αξίζει. Ομόνοια λαός πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ