aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌλυμπος: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Όλυμπος: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Ο πρόεδρος του Ολύμπου αφού κατέθεσε ενώπιον της συνέλευσης την έκθεση δράσης  για την περίοδο 2016-2017, έδωσε το λόγο στον ταμία για τον οικονομικό απολογισμό της περασμένης περιόδου.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης εξήραν το έργο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και σημείωσαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της ομάδας σε όλους τους τομείς όπου έχει δράση. Στη συνέχεια, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρία ως ακολούθως.

Πρόεδρος, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά χρονιά ο Κυριάκος Χριστοδούλου με τους ακόλουθους συνεργάτες/μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Δημητρίου

Γενικός Γραμματέας: Νατάσα Διοικητή

Βοηθός Γενικός Γραμματέα: Βασίλης Χριστοδούλου

Ταμίας: Άγγελος Ανδρέου

Έφορος Γηπεδικών Εγκαταστάσεων: Σίμος Χριστοδούλου

Έφορος Ποδοσφαίρου: Γιάννος Κυριάκου

Σύμβουλος: Μάριος Στυλιανού

Σύμβουλος: Αντωνία Διοικητή

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ολύμπου ευχαριστούν τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο για να ανεβάσουν τον Όλυμπο εκεί όπου πραγματικά του αξίζει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ