aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε η συνάντηση, παραμένει ως έχει ο νόμος της κάρτας φιλάθλου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, παραμένει ως έχει ο νόμος της κάρτας φιλάθλου

Την απόφαση να συνεχίσει ως έχει ο νόμος της κάρτας φιλάθλου πήραν από κοινού ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, η ηγεσία του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, και εκπρόσωποι των σωματείων Α’ Κατηγορίας.

Σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του Υπουργού το πρωί της Δευτέρας (26/11) όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συζήτησαν το «καυτό» θέμα της κάρτας φιλάθλου με τον κ. Νικολάου να δηλώνει στο τέλος της συνάντησης την κοινή απόφαση όλων: «Μετά από έντονο προβληματισμό αφού αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και αφού επεξηγήθηκε πλήρως ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων και μάλιστα αυτό ικανοποιεί την επίτροπο προσωπικών δεδομένων αποφασίστηκε και είναι κοινή θέση όλων να παραμείνει η κάρτα ως έχει».

Τα σωματεία η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ έθεσαν επί τάπητος το ζήτημα της βελτίωσης των εγκαταστάσεων των γηπέδων με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να συμφωνεί και να δηλώνει ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα αξιολογήσει τα δεδομένα θα ιεραρχήσει τις ανάγκες και θα αρχίσει σταδιακά τα έργα.

«Είναι απαίτηση των σωματείων της ΚΟΠ και του ΚΟΑ ότι χρειάζονται να γίνουν βελτιωτικά έργα στις υποδομές των γηπέδων. Είναι σωστή η παρατήρηση που είχε γίνει από πλευράς των σωματείων στην επιστολή και την οποία στη σύσκεψη ο πρόεδρος της ΚΟΠ ότι ναι πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιωτικές αλλαγές στις υποδομές των γηπέδων. Για αυτό τον λόγο ο ΚΟΑ θα αξιολογήσει αυτές τις αλλαγές, θα τις ιεραρχήσει και να αρχίσει σταδιακά την υλοποίηση τους με τους διαχειριστές των γηπέδων. Τέλος αποφασίστηκε να εξεταστεί περαιτέρω, και θα γίνουν νέες συναντήσεις, για τους λόγους για τους οποίους κάποιοι φέρεται να μην επιδεικνύουν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν ένα αγώνα από το γήπεδο. Θα εξετάσουμε αυτά τα θέματα. Θα παρακολουθούμε την υλοποίηση τους και αν χρειαστεί να υπάρξει παρέμβαση από μέρους μας θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ