aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του 2019! (video)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του 2019! (video)

Ολοκληρώθηκε και το φετινό πρόγραμμα Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για Ποδοσφαιριστές και Ποδοσφαιρίστριες του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) με την πολύτιμη στήριξη της STOIXIMAN. Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να υπάρχουν σε κάθε προπόνηση, ιδιαίτερα των ομάδων μικρών κατηγοριών, ποδοσφαιριστές/ιες με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Από την περσινή σεζόν που ο ΠΑΣΠ θεσμοθέτησε τα συγκεκριμένα σεμινάρια καταρτίστηκαν πάνω από 150 ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες σε όλη τη Κύπρο, αποκτώντας αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρώτου Βοηθού εντελώς δωρεάν!

Τα Σεμινάρια του 2019 πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική χορηγία της STOIXIMAN και διεξήχθησαν από τους εκπαιδευτές της G.B. Power Life Savers σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα/Αμμόχωστο. Οι χορηγοί φιλοξενίας των σεμιναρίων ήταν το KES College, το Frederick University και το UCLan Cyprus.

Δείτε στιγμές από το τελευταίο Σεμινάριο των επαρχιών Λάρνακας/Αμμοχώστου:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ