aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Οκ» τα προσφυγικά σωματεία με την ημισέληνο!

«Οκ» τα προσφυγικά σωματεία με την ημισέληνο!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τη στήριξη (σχεδόν όλων) των προσφυγικών σωματείων τυγχάνει ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δέχεται πυρά από παντού για την ενέργειά του να φωτογραφηθεί με την τουρκική ημισέληνο στο στήθος.

Όπως έγραψε χθες η ιστοσελίδα μας«Goal.com.cy», ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας είχε συνάντηση προ ημερών στο Δασάκι με τους εκπρόσωπους των προσφυγικών σωματείων, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα που τους ταλανίζουν.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η ενέργεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη να φορέσει την τουρκική φανέλα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα σε συγκέντρωση εκπροσώπων Ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των προσφυγικών σωματείων ζήτησαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΚΟΠ και τις πήραν, μένοντας μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που άκουσαν!

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Εθνικού Άσσιας, Αντώνη Μαυρή, και του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για τη συνάντηση.

«Έχουμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εξηγήσεις που μας έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Ομόφωνα μπορώ να πω. Οι περισσότεροι βιάστηκαν να τον καταδικάσουν, χωρίς να τον ακούσουν. Εμείς δεν είμαστε έτσι και πανηγύρια δεν δεχόμαστε από τον κάθε ψευτοπατριώτη», σχολίασε ο Αντώνης Μαυρής.

Και κατέληξε: «Ο πρόεδρος της ΚΟΠ διαχρονικά στηρίζει τα προσφυγικά σωματεία. Αν δεν ήταν ο κ. Κουτσοκούμνης, πολλά σωματεία θα ήταν κλειστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ