aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Οι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Την πρώτη του εμφάνιση στο Πρωτάθλημα της League One στην Αγγλία πραγματοποίησε το Σάββατο ο Ανδρέας Μακρής.

Ο διεθνής επιθετικός, που μεσοβδόμαδα είχε αγωνιστεί και σε αγώνα κυπέλλου, μπήκε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα της Walsall με την Όλταμ. Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 0-0.

Άλλη μια παρουσία για τον Τζέισον Δημητρίου στην εντεκάδα της Σάουθεντ, επίσης στο Πρωτάθλημα της League One στην Αγγλία. Ο Δημητρίου αγωνίστηκε 90 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Πορτ Βέιλ.

Ο Νέστορας Μυτίδης ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα της Ρόντα με τον Άγιαξ (2-2) ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, με την ομάδα του, την Σταντάρ Λιέγης να χάνει με 1-0 εκτός έδρας από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Μια εβδομάδα πριν να ξεκινήσει το Καμπιονάτο, η Γιουβέντους έδωσε φιλικό με την Εσπανιόλ (2-2 ήταν το αποτέλεσμα). Για άλλο ένα αγώνα, ο Αλέγκρι επέλεξε στην αποστολή και τον Γρηγόρη Κάστανο ο οποίος όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ