aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι ψηφοφορίες για Κορυφαίο Νέο και Καλύτερα Γκολ κι Αποκρούσεις!

Οι ψηφοφορίες για Κορυφαίο Νέο και Καλύτερα Γκολ κι Αποκρούσεις!

Ο ΠΑ.Σ.Π. καλεί τους φιλάθλους να επιλέξουν μέσα από την ιστοσελίδα του, τον Κορυφαίο Νέο και τους ποδοσφαιριστές με τα Καλύτερα Γκολ κι Αποκρούσεις της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα βραβευθούν στα PASP FOOTBALL AWARDS της φετινής σεζόν!

Η λίστα με τους κορυφαίους νέους σε συνεργασία με το InStat είχε ήδη ανακοινωθεί ενώ σήμερα ο ΠΑ.Σ.Π. παρουσιάζει στο πιο κάτω βίντεο τα 12 Κορυφαία Γκολ και τις 12 Κορυφαίες Αποκρούσεις προς ψηφοφορία, όπως τις επέλεξαν οι δύο ειδικές επιτροπές μέσα από τα καλύτερα της κάθε αγωνιστικής.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ: https://pasp.org.cy/vote2021/

Οι ψηφοφορίες θα κλείσουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 8 Απριλίου. Επιτροπή Αποκρούσεων: Άριαν Μπεκιάι, Αντρέας Μαυρής, Χριστόφορος Λοΐζου, Άλκης Μάρκου, Νώντας Χριστινάκης, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Άγγελος Χοντουλίδης, Γραφείο Τύπου. Επιτροπή Γκολ: Γιάννος Οκκάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Λουτσιάνο Μπεμπέ, Γιώτης Εγκωμίτης, Κώστας Μαλέκκος, Κρίστης Θεοφίλου, Άγγελος Χοντουλίδης, Γραφείο Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ