aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι πρωταθλητές των αγροτικών πρωταθλημάτων

Οι πρωταθλητές των αγροτικών πρωταθλημάτων

Ολοκληρώθηκαν τα Πρωταθλήματα που διοργάνωσαν οι έντεκα αγροτικές Ομοσπονδίες.

-Στο Πρωτάθλημα ΠΑΑΟΚ Λεμεσού την πρωτιά κατέκτησε η Ανόρθωση Μουτταγιάκκας που τερμάτισε πρώτη στον πρώτο όμιλο.

Στον τελικό αντιμετώπισε την ΑΕ Τραχωνίου που εξασφάλισε την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο και η Ανόρθωση με το νικηφόρο 2-1 στέφθηκε πρωταθλήτρια της Ομοσπονδίας.


-Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ Πάφου όπου έγινε με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων την πρωτιά εξασφάλισε η Αναγέννηση / Ελπίδα με απολογισμό 46 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον Αθλητικό Σύλλογο Μανδριών.


-Νικηφόρα και αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εληά Λυθροδόντα στο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας ΑΠΟΕΣΠ Λευκωσίας και δεύτερος τερμάτισε ο ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς.


-Στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΕΠΟΠΛ Λευκωσίας μετά από συναρπαστική διαδρομή την πρωτιά εξασφάλισε ο Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας με απολογισμό 40 βαθμούς, δύο περισσότερους από το δευτεραθλητή Ροτσίδη Μάμμαρι.


-Στο Πρωτάθλημα ΕΠΕΛ Λάρνακας την πρωτιά εξασφάλισε αήττητη η Ομόνοια Ψευδά και δεύτερη τερμάτισε η Αλκή Ψευδά με επτά βαθμούς διαφορά.


-Στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα για άλλη μια χρονιά κυριάρχησε η ΑΕΚ Κοράκου που σε δώδεκα αγώνες πανηγύρισε 11 νίκες και έφερε 1 ισοπαλία. Δεύτερη τερμάτισε η Πρόοδος Καλλιανών.


-Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ Λευκωσίας μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε πρώτη έκοψε το νήμα η Πρόοδος Καϊμακλίου με 52 βαθμούς έναντι 51 του Ορφέα Λευκωσίας.


-Στο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας ΠΟΑΛ τον τίτλο εξασφάλισε η Ελπίδα Λιοπετρίου. Στη δεύτερη φάση όπου κρίθηκε ο πρωταθλητής εκτός από την Ελπίδα συμμετείχαν Εθνικός Τερσεφάνου, ΕΝ.Ν. Αγ. Αναργύρων και Μέλισσα Αγίας Νάπας.


-Στο Πρωτάθλημα ΣΕΚ Λάρνακας η ομάδα ΕΣ Αγίου Θεοδώρου έκοψε πρώτη το νήμα με 55 βαθμούς και ακολούθησε με 51 βαθμούς η ομάδα Τρούλλοι FC.


-Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΕΠΟΛ Λεμεσού τον τίτλο κατέκτησε η ΑΕΠ Πολεμιδιών με απολογισμό 46 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη της κατάταξης Αναγέννηση Προσφύγων.


-Στο Πρωτάθλημα ΑΟΚΝΕΛ Λεμεσού τον τίτλο εξασφάλισε η ομάδα ΚΝ Τα Ελευθέρια Επισκοπής με δύο βαθμούς διαφορά από το δεύτερο ΚΝ Ακρούντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ