aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι μπόμπιρες της Δόξας έκαναν περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Οι μπόμπιρες της Δόξας έκαναν περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Μεγάλη νίκη για τη Δόξα Κατωκοπιάς, στο πρωτάθλημα παίδων κάτω των 13 (U13) της ΚΟΠ, το περασμένο Σαββάτο. Σε αγώνα που έγινε στην Περιστερώνα, η ομάδα του Κυριάκου Παυλίδη έκανε περίπατο το ντέρμπι, με την πρωτοπόρο ΑΕΛ, φιλοδωρώντας την αντίπαλο της με το εντυπωσιακό 3-0.

Με τη νίκη τους αυτή οι μικροί της Δόξας πέρα από τις εντυπώσεις, πήραν και το αήττητο της ομάδας της Λεμεσού, η οποία προηγείται στη βαθμολογία με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Δόξα και το πανηγύρισαν έντονα. Το παιγνίδι είχε δύναμη, ένταση, πάθος, ενώ για την ομάδα της Δόξας σκόραραν οι Αντώνης Πέτρου, Μιχάλης Δαμιανού και Αλέξανδρος Φασουλιώτης με πέναλτι.

ΔΟΞΑ (Κυριάκος Παυλίδης, προπονητής): Αλέξανδρος Μιχαήλ (τερματοφύλακας), Χαράλαμπος Δημητρίου, Γιάννης Πατσαλής, Ιωάννης Τσιόλης, Αλέξανδρος Φασουλιώτης, Δημήτρης Σωκράτους, Μάριος Ξιναρής, Γιώργος Παυλίδης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντώνης Πέτρου, Μιχάλης Δαμιανού (Κωνσταντίνος Κοντίνος, Παναγιώτης Μακρυγιώργης, αλλαγές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ