aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς»

«Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς»

Νέα δεδομένα με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Παρότι ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις κυρώσεις που του έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και η Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση, φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει ανθρώπους υπέρ του.

Και μάλιστα όχι… τυχαίους. Διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Wall Street Journal» ο Ρώσος ολιγάρχης έχει στο πλευρό του τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι! Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας μίλησε με τον πλανητάρχη, τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Τζο Μπάιντεν και έκανε ειδική αναφορά στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να περιμένει και να μην επιβάλει ακόμα κυρώσεις κατά του Αμπράμοβιτς, καθώς πιστεύει πως ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός και να έχει ρόλο «κλειδί» στις διαπραγματεύσεις ειρήνης με τη Ρωσία.

Θυμίζουμε πως ο Αμπράμοβιτς είχε δώσει το «παρών» και στις πρώτες διαπραγματεύσεις που είχαν κάνει οι δύο χώρες στη Λευκορωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ