aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Σύνδεσμος Προπονητών συγχαίρει τον Ανδρέα Μιχαηλίδη

Ο Σύνδεσμος Προπονητών συγχαίρει τον Ανδρέα Μιχαηλίδη

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για το Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου η ανάληψη της Προεδρίας του ΚΟΑ από το επίτιμο πρόεδρο του συνδέσμου Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο κ. Μιχαηλίδης υπήρξε πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ως ένδειξη εκτίμησης για τη μεγάλη του προσφορά τόσο στον Κύπριο προπονητή όσο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο ευρύτερα, ο Σύνδεσμος Προπονητών τον έχει ανακηρύξει επίτιμο Πρόεδρό του.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ένας εκλεκτός συνάδελφός έχει αναλάβει την προεδρία του ΚΟΑ: «Ο διορισμός του κ. Μιχαηλίδη στη θέση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού είναι μία εξέλιξη που δίνει ιδιαίτερη χαρά σε όλους τους προπονητές στην Κύπρο. Το γεγονός ότι ένας προπονητής ποδοσφαίρου και επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας είναι πλέον ο επικεφαλής της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για εμάς τους προπονητές όσο και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα είναι αγαστή και εποικοδομητική».

Ο κ. Κουλουμπρής σχολίασε επίσης το γεγονός ότι ο κ. Μιχαηλίδης γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του αθλητισμού στην Κύπρο: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο νέος Πρόεδρος του ΚΟΑ είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα αντιμετωπίζει ευρύτερα ο κυπριακός αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Είμαστε αισιόδοξοι πως με τον κ. Μιχαηλίδη στο τιμόνι του ΚΟΑ ο αθλητισμός θα κάνει βήματα προς τα εμπρός, ενώ πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούν και οι συνθήκες εργασίας για τους προπονητές ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ