aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Σύνδεσμος Προπονητών στο 40ο Συμπόσιο της AEFCA

Ο Σύνδεσμος Προπονητών στο 40ο Συμπόσιο της AEFCA

Στο 40ο Συμπόσιο της Ένωσης Συνδέσμων Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ευρώπης (AEFCA) στη Βαρσοβία, βρέθηκε τον Οκτώβριο αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Άντρο Κουλουμπρή και το Γενικό Γραμματέα κ. Σάββα Σοφοκλέους.

Η κυπριακή αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το Δ.Σ. της AEFCA όπου κατατέθηκε η κυπριακή υποψηφιότητα για τη φιλοξενία του επόμενου Νομικού Συμποσίου της AEFCA στην Κύπρο το 2021. Παράλληλα έγινε και ενημέρωση για το Ενιαίο Συμβόλαιο το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ του Συνδέσμου Προπονητών και της ΚΟΠ και τέθηκε σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2019.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η πατρίδα μας εκπροσωπήθηκε για μια ακόμα χρονιά στη μεγαλύτερη, ετήσια διεθνή σύναξη των Συνδέσμων Προπονητών. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με συναδέλφους από πολλές χώρες, να γνωρίσουμε σημαντικές προσωπικότητες της προπονητικής αλλά και να αντλήσουμε γνώση από ποδοσφαιρικά και προπονητικά προηγμένες χώρες» σημειώνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής.

Στο Συμπόσιο συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που αφορούν τους προπονητές και την προπονητική ποδοσφαίρου σήμερα. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν οι Άλαν Πάρντιου, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, Γέρζι Ντούντεκ, Ζεράρ Ουγιέ αλλά και η Καρολίνα Μοράτσε, κορυφαία Ιταλίδα παίκτρια και προπονήτρια.

Οι σύνεδροι παρακολούθησαν επίσης τον αγώνα Πολωνία – Β. Μακεδονία για τα προκριματικά του EURO 2020, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας. Το Συμπόσιο περιλάμβανε και πρακτική αλλά και επίσκεψη στο γήπεδο της Λέγκια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ